Акција „Један слаткиш, једно дијете“

Традиционално и ове године су ученици и професори учествовали у хуманитарној акцији „Један слаткиш – једно дијете“. Акција је организована на иницијативу Савјета ученика током децембра мјесеца.

О успјеху акције, али и осјећају хуманости који његујемо и развијамо у нашој школи, свједочи велика количина прикупљених слаткиша и сланих производа. Укупно је направљено 34 пакетића. Донирани су дјеци чланица Удружења жена са инвалидитетом „Импулс“ у њиховим просторијама уз забавни програм и креативне радионице са малишанима које су осмислиле и реализовале ученице ЈУ Економске школе уз сарадњу са координаторима Савјета ученика. Такође, дио пакетића дониран је Удружењу младих „Визија младих“ у просторијама школе, а преостали слани и слатки садржај биће дониран организацијама које раде са дјецом.

 Савјет ученика се захваљује свим професорима и ученицима на учешћу у овој акцији и исказује задовољство тиме што је она постала традиционална, радо подржана и што повезује ученике наше школе са различитим организацијама на нивоу локалне заједнице.