Бијељина: Признања за најбоље волонтере

Градоначелник Бијељине Љубиша Петровић организовао је данас, поводом Међународног дана волонтера који се обиљежава 5. децембра, пријем за добитника награде Града Бијељина за изузетне волонтерске активности за 2021. годину и добитнике захвалница за изузетан волонтерски активизам.

volonteri

– Волонтерски рад, како појединаца, тако и удружења дао је значајне резултате у протеклом периоду на подручју Бијељине. Волонтерски активизам је постигао много за Бијељину и њене грађане. Могли смо видјети како то изгледа када се десе природне катастрофе, поплаве или тренутно актуелна пандемија, због чега смо имали велики број наших суграђана који су због болести изоловани у својим домовима. Ови људи, као и сви други волонтери на подручју нашег града, су људи великог срца, унутрашње енергије, храбрости и одлучности, који својим примјером чине и друге људе хуманијим – истакао је градоначелник Петровић.

 

Награда Града Бијељина за изузетне волонтерске активности у 2021. години припала је Драгану Вулину.

– Моја мотивација да се бавим волонтерским радом, путем пројеката на којима сам ангажован, је жеља да помогнем локалној заједници – нагласио је Вулин.

volonteri