МАТУРСКО ВЕЧЕ 23. МАЈ 2023.године

Матуранти Економске школе отворили су сезону прославе матурске вечери. Укупно стотину двадесет девет матураната из наше школе славило је матурско вече.

Душко Ђурић, директор ЈУ Економске школе, дао је изјаву за новинаре у којој истиче да професори и ученици ове школске године испраћају још једну добру генерацију ученика који су све своје обавезе реализовали и успјешно окончали током средњошколског школовања.

,,Остао им је још матурски испит, чиме, практично полажу и испит зрелости, када је у питању протекло школовање. Ученици су стасали у зреле, озбиљне младе људе и они ће у наредном периоду да се даље школују, усавршавају кроз посао и изграђују. У нашој школи ученици се образују за пословно-правне техничаре, економске и банкарске техничаре, пословно-информатичке и трговачке техничке. Највише младих из ових области образовања запошљава се у последње вријеме“, истакао је директор школе.

На матурској вечери, традиционално проглашен је ученик генерације. У школској 2022/23.години ученица генерације је Јована Стевановић, пословно-правни техничар, са свим одличним оцјенама. Ученици је уручена диплома и пригодни поклони.