Републички прваци средњих школа у футсалу

Ученици наше школе Далибор Секанић, Данијел Станкић, Миленко Андрић, Милош Папић, Марко Бобар, Раде Мојић, Стефан Радоња, Рајко Радовановић, Давид Томић, Андреј Вуковић, Дамјан Петровић и Младен Ристић заједно са професором физичког васпитања Драганом Лацкановићем постигли су изузетан успјех и постали републички прваци средњих школа у футсалу. 

Да би дошли до републичког такмичења, ова изванредна екипа је прошла општинско и регионално такмичење, гдје су показали тимски дух, мотивацију и жељу за побједом. 

Републичко такмичење је одржано у Бања Луци од 10. до 12. маја 2024. године. Учествовале су екипе из шест регија Републике Српске. Наши прваци су прво савладали представнике из Билеће и то резултатом 7:1, затим су са 4:0 побиједили екипу из Градишке. У Финалу су играли са ученицима из Котор Вароша и постали републички прваци савладавши их резултатом  5:2.

Дана 14. маја 2024. године организован је пријем код директора за Драгана Лацкановића, професора физичког васпитања, и за ученике који су учествовали у такмичењу. Поносни смо на њихов успјех и надамо се да ће и у будућности представљати нашу школу на најбољи начин.