РИЈЕЧ ДИРЕКТОРА

Економска школа

     Наша школа је у сегменту образовања позната и призната у Републици Српској као једна од школа која се константно истицала квалитетом васпитно-образовног рада, али и што је значајно као једна од школа која је помијерала устаљене обрасце рада у образовном процесу и настојала да кроз иновативна рјешења и реформске процесе у свом раду значајно унаприједи образовни процес како у оквиру струке, а то је економија, право и трговина, тако и у образовању уопште.

     Настојаћемо да и у будућности задржимо овај ниво рада и да правимо значајне искораке у свом раду. Обликоваћемо струку у складу са потребама тржишта рада и настојаћемо да задржимо тренд раста интересовања ученика за упис у нашу  школу.

     Наша школа није изолована од заједнице у којој живимо него је битан сегмент локалне заједнице и друштва у цјелини. Визију свог рада не градимо из садашњег времена него из будућности кроз пројекат шта се од нас очекује  и шта бисмо ми жељели да будемо.

     Наша жеља је да будемо све бољи и функционалнији јер можемо да понудимо квалитетан наставни кадар и дивне ученике који даље шире и носе информације о школи.  Наше огледало јесу дјеца која су прошла кроз ову школу и која, кроз вриједности које смо и ми изградили у њима, развијају заједницу у којој живимо. То је смисао посла којим се бавимо и због кога се вриједи жртвовати.

Душко Ђурић

Директор школе