8. март Међународни Дан жена

Дана 8. марта, ученици ЈУ Економске школе, су организовали посебан догађај у част Међународног Дана жена. Ученици су марљиво и са пуно љубави, припремили укусне колаче које су затим даровали својим професорицама и школским другарицама. Гест пажње и захвалности био је топао и срдачан начин да се покаже поштовање према свим радницама и ученицама.

Осим дијељења колача, ученици су такође подијелили и декорисане чоколадице као симбол најљепших жеља за празник. Овај гест је додатно обогатио атмосферу љубави и поштовања који су обиљежили овај посебан дан.

Након тога, ученици су имали прилику да присуствују предавању на тему: Љубав и партнерски односи, које је организовано у сарадњи Савјетом ученика Техничке школе Михајло Пупин. Предавач је била психолог Александра Радановић. Кроз занимљиво предавање и отворену расправу, ученици су имали прилику научити нешто више о важности међуљудских односа, поштовању и разумијевању здравих и токсичних партнерских веза.

Ученици су показали велики интерес за теме које су обиљежиле овај дан, те су својим активностима исказали поштовање и захвалност свим припадницама њежнијег пола.